Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.

Az Aqua Solutions marketing tanácsadója a Marketing Professzorok Kft.

Cégünk 2023 januárja óta működik együtt a Marketing Professzorok tapasztalt csapatával, ugyanis ekkor éreztük időszerűnek egy tapasztalt marketing ügynökség felkérését. Szerencsére a közös munka azóta is töretlen, mi pedig nagyon hálásak vagyunk az összetett marketing stratégiánkért. Szinte bármely szektorban tudjuk őket ajánlani, hiszen 26 éves tapasztalatukkal a marketing tanácsadás élén járnak. 
marketing tanácsadás

Miért választottuk a Marketing Professzorokat, mint marketing ügynökséget?

Amikor eldöntöttük, hogy szeretnénk egy ügynökséget megkérni cégünk marketing stratégiájának összerakására, szinte rögtön a Marketing Professzorokon akadt meg a szemünk, hiszen a Google találati listák legelején vannak, amit pedig a honlapjukon találtunk, nagyon kecsegtető volt. A full stack szolgáltatásuk lehetővé teszi, hogy minden marketing területre kiterjedően rájuk bízhassuk a munkát. A honlapkészítéstől kezdve, a közösségi média kezelésén át, egészen a keresőoptimalizálásig, mindenhez szakértő csapatuk a rendelkezésünkre áll.

A Marketing Professzorok marketing ügynökség szakterületei

A Marketing Professzorok valóban teljes körűen tudnak segíteni a marketing egész területén, de kiemelnénk a következőket:

-    Online jelenlét tervezés (honlapkészítés, tartalom gyártás)
-    Látogatottság növelés
-    Megrendelések, ajánlatkérések számának növelése
-    Keresőoptimalizálás
-    Közösségi platformok kihasználása (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest)
-    Márkaépítés
-    Online hirdetések tervezése és kivitelezése

Az Aqua Solutions a Marketing Professzorokat ajánlja

Amennyiben Ön egy kis- vagy középvállalkozást vezet, és kiemelten fontos az online jelenlét hatékony és célorientált fejlesztése, az Aqua Solutions szívből ajánlja Önnek a Marketing Professzorokat. Náluk kiemelten foglalkoznak a kis- és középvállalkozások specifikus igényeivel, és nem csak kampány szinten dolgoznak.

A Marketing Professzorok olyan konverzió központú online eszköztárat biztosítanak, amely a jövőben akár minimális befektetés mellett is kiváló eredményeket generálhat. Szakértő csapatuk minden területen segítségére lesz, legyen szó honlapkészítésről, közösségi média kezelésről, vagy keresőoptimalizálásról.

Ha szeretné, hogy vállalkozása kitűnjön az online térben, és maximalizálja a konverziókat, bízza rájuk az online marketing stratégia kidolgozását és megvalósítását. Az Aqua Solutions-nél örömmel ajánljuk Önnek a Marketing Professzorokat, mivel biztosak vagyunk abban, hogy segítségükkel elérheti céljait és növelheti vállalkozása online hatékonyságát.

 

Partnereink

Budapest Airport
BOSCH
Magyar Vöröskereszt
B+N
Műegyetem 1782
Magyar Fejlesztési Bank
Wellis
Penta
MOL
Grand Hotel
Kerex
swietelsky
Szamos
KFC
ZING
Appenin
Culinaris
Mattesz
Semmelweis
Orlen
Strabag
SK

Hírek, blog

További bejegyzések