Vízvizsgálat ár: mi határozza meg, mennyibe kerül a vízvizsgálat?

Vízvizsgálat ár: mi határozza meg, mennyibe kerül a vízvizsgálat?

Mennyiben kerül a vízvizsgálat, és mit tartalmaz pontosan a vízvizsgálat ára? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat árainkról! 
Vízvizsgálat ár A vízvizsgálat ára több tényezőtől is függ, amelyet részletesebben az alábbiakban mutatunk be. Szolgáltatásainkat, vízvizsgálati csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy az árazás transzparens legyen, és kedves ügyfeleink számára semmi ne okozzon meglepetést! Éppen ezért a szolgáltatásoknál a tényleges, végső ár került feltűntetésre egy-egy vízvizsgálat esetében, egyedül a kiszállási költséggel kell külön kalkulálnod.

De nézzük, mit tartalmaz pontosan a vízvizsgálat ára…
 

Akkreditált vízmintavétel ára: a vízvizsgálat első lépése, a vízminta begyűjtése

A legtöbb vízvizsgálat esetében elmondható, hogy a vízelemzést hatósági előírás alapján szükséges elvégeznünk. Annak érdekében, hogy a vízvizsgálat eredményét az előíró hatóság elfogadja, fontos szempont, hogy a szolgáltatás minden lépése akkreditált folyamatokon keresztül történjen: már a vízminta levételétől kezdve. 

Ezt biztosítandó, a legtöbb szolgáltatásunk esetében nem érdemes hozott vízmintából dolgozni, hiszen annak eredményét nem fogják elfogadni. A vízvizsgálatok ára ennek értelmében tartalmazza az akkreditált vízmintavételezést, amely során szakképzett kollégáink a helyszínre kiszállva az előírásoknak megfelelően gyűjtik be a szükséges mintát.

Ez alól kivételt képezhet a kútvíz bevizsgálása szolgáltatásunk, amelyre a legtöbb esetben nem hatósági eljárások során van szükség, csupán „ellenőrző” jelleggel végeztetik a kút tulajdonosai a kútvíz felhasználása előtt. Amennyiben az akkreditált folyamatokra nincs szükség, úgy akár hozott vízmintából is elvégezzük a kútvíz bevizsgálását, amely csökkenti a vízvizsgálat költségeit! 
 

Kiszállási díj vízmintavételezésre 

Az akkreditált vízmintavétel folyamata során kollégáink a helyszínre kiszállva végzik a vízmintavételt, amelyre kiszállási díjat számolunk fel. 

Ennek pontos értéke a vízmintavételi helytől függhet! A kiszállási díjakról IDE kattintva tájékozódhatsz, vagy EZEN az űrlapon üzenve nekünk kérhetsz pontosabb ajánlatot! 

 

Akkreditált laboratóriumi elemzés: a vízvizsgálat árának utolsó eleme

A kiszállás és az akkreditált mintavételezést követően a levett vízmintát akkreditált laboratóriumba szállítjuk, ahol a megadott paramétersort vizsgálják a mintában. 

A vízvizsgálat árának meghatározása itt az igényelt paramétersortól függ. Szolgáltatásaink alatt olyan előre összeállított csomagajánlatokat találsz, amelyekre ügyfeleinknek a leggyakrabban szükségük van, de természetesen lehetőséget adunk akár egyedi paramétersor, vagy kiegészítő vizsgálatok megrendelésére is. 


 

Partnereink

Budapest Airport
BOSCH
Magyar Vöröskereszt
B+N
Műegyetem 1782
Magyar Fejlesztési Bank
Wellis
Penta
MOL
Grand Hotel
Kerex
swietelsky
Szamos
KFC
ZING
Appenin
Culinaris
Mattesz
Semmelweis
Orlen
Strabag
SK

Hírek, blog

További bejegyzések